Til salg: Hyggeligt Stockholmshjem

caroline flindt bjurfors

Ah, så blev det fredag igen!

Ikke fordi jeg ikke kan lide ugens andre dage, jeg er faktisk stort fan af hverdagen, men i dag holder jeg lidt halvfri fordi min kære mor er på besøg og fordi jeg virkelig trænger til det. Planen er at min mor, jeg og min datter, som har fået en fridag fra skolen, skal snuse rundt på Frederiksberg, spise brunch og tage dagen som den kommer. Virkelig dejligt! 

I dag vil jeg dele nogle billeder fra en skønt hjem på Söder i Stockholm som jeg fandt den anden dag via Sanna Fischers härliga blog. Jeg synes det er imponerende hvor megt de har fået ud af en forholdsvis lille lejlighed og fremfor alt så synes jeg bare det er et hyggeligt og personligt hjem hvor jeg gerne gad at hænge ud i sammen med god mad og gode venner.

Lejligheden er til salg hos egendomsmægleren Bjurfors og HER kan du se mere!

caroline flindt bjurfors
caroline flindt bjurfors
caroline flindt bjurfors
caroline flindt bjurfors
caroline flindt bjurfors

Mit 'nye' læsehjørne

Caroline flindt reol

Jer der følger mig på instastories har måske set at jeg har haft gang i et lille reolbygge ved siden af vores seng. Nu er hylderne endelig blevet malede og på plads takket være min kære mand, jeg er nemlig selv en meget utålmodig og rimelig uhandy kvinde...:-)

caroline flindt reol

Dette hjørne har tidligere været læsehjørne men den gang med en væghængt skænk bagved stolen, senere blev det til arbejdeshjørne med skrivebord men da vi allerede har et arbejdshjørne i stuen og jeg helst vil holde soveværelset fri fra arbejde så endte det med at igen blive læsehjørne, men nu med hylder med plads til mine yndlingsbøger og favoritmagasin.  

caroline flindt reol

For at skabe visuel ro og holde styr på forskelligt nips har jeg brugt lidt forskellige kasser. Nu glæder jeg mig til alle mørke efterårsaftner hvor jeg skal sidde her og læse med levende lys i min vindueskarm.

Farveinspiration til mit hjem

caroline flindt vægfarve

Billeder:

Nr.1/Nr.2 /Nr.3 /Nr.4/Nr.5

Jeg er en sucker for farver, og synes generelt at farvede vægge gør det hele lidt mere interessant at kigge på. Her til efteråret SKAL der males her hjemme. Gangen som en gang var hvid, trænger virkelig til at friskes op og det samme gælder stuen. Jeg har fået et farvekort hjem fra Flügger og på et eller andet tidspunkt skal jeg sætte mig ned og kigge det ordentligt igennem. I min mappe på Pinterest gemmer jeg løbende favoritter og her er nogle af dem som jeg er lidt ekstra vild med lige nu. Vores lejlighed er forholdsvis lille og jeg har brug for lys, så tænker at jeg skal bruge nogle sarte smukke nuancer som kan skabe en blød ramme og fremhæve karme, billeder, møbler og nips.

Lover at vende tilbage når jeg besluttet mig...:-)

Ha en dejlig søndag!

Kh C

 

Jotuns nye kollektion + lidt jobtanker

caroline flindt onsdag

Onsdag og ugen er i fuld gang! I øjeblikket skifter jeg mellem job ved computeren og yoga på stuegulvet. Parallellt med mit job som freelancer er jeg nemlig i fuld gang med min YINMIND uddannelse , og derfor er jeg så heldig at jeg kan tillade mig at 'øve' mig hver dag og gerne flere ganger. Det er virkelig en skøn kombination med de to verdener og det bliver spændende at se hvordan jeg kommer til at kombinere det i mit arbejdsliv fremover.

Nu skal jeg ud en tur rundt søerne. Er startet med at så småt begynde at løbe. Det er stort fordi det er 1000 år siden sidst og de senere år har min krop ikke rigtigt kunne klare det pga af min udbrændthed. Nu har jeg været ude 2 ganger og skiftevis løbet og promeneret og følelsen i kroppen efterfølgende har været virkelig dejlig. Gælder bare om at ta det stille og roligt og lytte til kroppen, ikke til hjernen:-)

Billedet her i indlægget fandt jeg da jeg surfede ind på norske Elisabeth Heier's blog den anden dag. Det er fra Jotuns seneste kollektion og alle billederne er sindsygt smukt stylede af den norske duo Kråkvik & D'Orazio og fotografen er the one and only Line Thit Klein, alt hun laver er sååå pænt! Kigger meget på farver lige nu fordi vi skal have malet gangen og stuen inden længe. Vender tilbage når jeg besluttet mig.

Nu mine venner ønsker jeg jer en dejlig dag!

KH

Caroline 

'THE HOME' af Ferm Living

caroline flindt ferm living

I onsdags var jeg til pressemøde hos Ferm Living, og det var et af de møder hvor man går hjem med en masse ny inspiration på mange forskellige plan. Indretningsinspirationen var som I kan se helt i top i det nye showroom(en lejlighed midt i København), som ret og slet var indrettet som et hjem med alt hvad det indebære af hygge og personlighed. Et meget ambitiøst projekt som virkelig gik hjem hos alle os der hade glæden at være inviteret. 

caroline flindt ferm living

Udover ny indretningsmæssig input så er det bare så inspirererende at følge sådan nogle menneskers som Trine og Martin, der hele tiden lykkes løfte sit firma og brand videre op til næste niveu på en så vellykket måde og gå efter sine drømme. Noget jeg tænker ekstra meget over nu hvor jeg selv er blevet selvstændig. 

caroline flindt ferm living
caroline flindt ferm living
caroline flindt ferm living
caroline flindt ferm living

Det er en herlig kontrast når man arbejder hjemmefra at indimellem komme ud og møde lidt kollegaer i sådan nogle fantastiske rammer.

caroline flindt ferm living

 

 

Se Også:

Mig og min 'svenske samling' i ALT Interiør

caroline flindt svenskt tenn

I torsdags udkom et nyt herligt nummer af ALT Interiør og på næst sidste side har jeg fået lov til at vise lidt fra min svenske samling af Josef Frank ting. Er stolt og glad over at få være med på et lille hjørne af dette fine blad som indeholder en masse inspirerande sager, så trænger du til lidt herlig efterårsinspo til dit hjem så synes jeg du skal ud og købe bladet som i øvrigt ligger i sampak med Alt for damerne i den her uge!! Dobbelt lykke med andre ord:-)

 

se også:

Ny tapetkollektion fra Helene Blanche

Hej!

Sidder her ved spisebordet med lidt eftermiddagssnack og om lidt skal jeg cykle ned til byen og kigge på Ferm Livings efterårskollektion, som præsenteres i en lejlighed ved Amager Torv. Inden jeg smutter vil jeg dele disse flotte tapetnyheder som landede i min inbox igår. 'Painted Papers' er en ny tapetkollektion designet af Helene Blanche (tekstildesigner og creative director for Tapet-Café) for Tapet-Café. Jeg er stort fan af Helene som har en så smuk og poetisk stil og så er jeg et vild med farver og mønstre hvilet der er masser af i den her kollektion. 

 

SE OGSÅ:

Emmas Olbers autentiske sommerhjem

caroline flindt emma olbers

Tekst: Imke Janoschek

Styling: Thomas Lingsell Foto: Andy Liffner

Lige nu kan du opleve den svenske designer Emma Olbers fantastiske sommerhjem inde på det svenske indretningsmagasin Residence hjemmeside. 

caroline flindt emma olbers

Jeg elsker det upolerede ægte i dette hus, næsten som at træde ind i en film.

caroline flindt emma olbers

Farven på kakkelovnen er jo helt fantastisk. Ekstra smukt med messingsdetaljerne.

caroline flindt emma olbers

Stilen er totalt gennemført i hele huset og jeg kan ikke tænke mig andet end at man slapper rigtigt godt af i disse rare og rolige miljøer. 

 

Se også:

Skånsk arbejderbolig med charme

caroline flindt elle

Styling og tekst: Emma Persson Lagerberg

Foto: Petra Bindel

Hej venner,

Sidder her sidste dag i sommerhuset på Fyn. Ude er det alt andet end sommervejr, men det er bare hyggeligt når man sidder her i sofaen under et tæppe med kig ud til smukke Svendborgsund. 

I går da jeg surfede forbi elledeocration.se opdagede jeg en ny reportage fra et skønt skånskt hjem som jeg vil anbefale jer at surfe ind og kigge nærmere på. Jeg har altid haft en forkærlighed for gamle hyggelige murstenshuse à la Kartoffelrækkerne og dette hjem som ligger i Gamla Limhamn udenfor Malmö har samme charme som de populære danske gamle arbejderboliger.

caroline flindt elledecortion.se

Ønsker dig en fortsat dejlig lørdag!

KH

Caroline

 

Se også: