Kig ind i Line Thit Klein's køkken!

elle-decoration-fredericia-trinidad-line-thit-klein.jpg

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Det er altid en fornøjelse at se fotograf Line Thit Kleins billeder. Udover at være en glimrende fotograf så har hun også en utroligt god stil. Lige nu kan du kigge ind i Lines smukke køkken og høre hendes tanker om indretningen på Elle Decorations site. Er du til hyggelig og afslappet indretning, tidløst design og lækre materialer så er dette helt sikkert noget for dig.

Se filmen HER!!

 

SE OGSÅ:

Jubii!! Endnu en af vores boligreportager er online - på besøg hos Louise Buus i Snekkersten

bom_180417-03-jkkNkMdfDYB-tPy4P4huiQ.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

Åh, det er så sjovt når jeg kan dele de boliger vi lavet med jer her på bloggen. En meget grå efterårsdag sidste år var jeg og Per hjemme hos Louise Buus som bor i dette skønne funkishus nord på København i Snekkersten. Lige nu kan du se hele boligreportagen inde på boligmagasinet.dk . Louise som er indretningsarkitekt, hade gjort så fint og så selv om det øsregnede udenfor(ja billederne har fået en ordentlig omgang med lys i Photoshop:-)) så hade vi en fest indenfor.

I den nærmeste fremtid har Per og jeg en hel masse dejlige boligreportager indplanerede, men vi er altid på jagt efter nye personlige og kreativt indrettede hjem.

Har du et smukt hjem vi kan besøge så maile mig gerne på: cf@carolineflindt.com

bom_180417-05-ZB3DMw9Aj5S2lfJuZF6xtw.jpg
bom_180417-09-6H1wePYFvtFmEf9eEwtGAQ.jpg

SE OGSÅ:

Johanna Bradfords nye smukke køkken

Nordiska-Kök-Johanna-Bradford1.jpg

Jer der følger mig ved at Johanna er en favoritblogger jeg tjekker ud hver dag. I sidste uge viste hun sit nye smukke køkken på sin blog og det er som altid når Johanna været igang super estetisk, inspirerende og ikke mindst stilsikkert og tidløst. Køkkenet kommer fra svenske Nordiska Kök og man kan tydeligt se på den totale indretningen at Johanna har en forkærlighed til dansk design.

johannabradford_skaldjursklubben1.jpg
Nordiska-Kök-Johanna-Bradford5.jpg
Nordiska-Kök-Johanna-Bradford11-1.jpg

 

SE OGSÅ:

Har du brug for professionel indretningshjælp?

WEB_Capture0052.jpg

Foto: Per Wessel

Er du gået i stå med indretningen i et eller flere rum? Har du svært ved at skabe den ‘røde tråd’ som alle snakker om? Har du for mange ting, for få ting, svært ved at prioritere hvad der skal blive, indkøbes og sendes videre til en ny ejer?

Jeg tilbyder indretningshjælp til private- og erhvervskunder. Jeg hjælper dig med alt, lige fra at skabe nye indretninger med dine eksisterende møbler til at starte helt forfra. 

Jeg arbejder med design, ombygning, renovering, rådgivning og styling. Jeg kan tilbyde alt fra online ’indretningscoaching’ via FaceTime/Skype på en time, til større mere omfattende projekter. 

 ‘MED UDGANGSPUNKT I KUNDENS STIL, ØNSKER OG BEHOV SKABER JEG HARMONISKE, TIDLØSE OG PERSONLIGE RUM DER GIVER RO OG ENERGI I EN TRAVL HVERDAG’.

Du kan se priser og praktisk info HER:

 

Boligstylist og indretningskonsulent

Caroline Flindt

+45 61333178

cf@carolineflindt.com

 

Om mig:

Caroline Flindt har de seneste 15 år arbejdet i indretningsbranchen, først som nyhedsredaktør og stylist på Bolig Magasinet og efterfølgende som freelance interiørkonsulent.

 

SE OGSÅ:

Forårsfavoritter i Bolig Magasinet

 

Nogen gang kan en lille ny ting være med til løfte energien i dit hjem eller inspirere til at rykke rundt på tingene og se det hele på en ny måde. I seneste nummeret af @boligmagasinetdk har jeg udvalgt nogle forårsnyheder som kan give rummet det der lille ekstra.

Jeg arbejder som interiørstylist og hjælper dig gerne at indrette dit hjem eller kontor så det er funktionelt, personligt og smukt. Jeg guider dig både online via FaceTime/Skype og i dit hjem. Du finder de forskellige prispakker inde på carolineflindt.com under indretningsrådgivning.

Du kan også altid maile mig på cf@carolineflindt.com

#carolineflindt_2018 - MARTS

51D68E6D-832E-4BD5-B906-CE31AD9115EA.JPG

Ny måned og tid til at kigge tilbage på måneden der gik. Lige nu synes jeg det hele går så stærkt, jeg synes lige det var Januar.  Men jeg må sige at jeg er glad for at vi nu er nået til April fordi jeg trænger simpelthent til lys, varme, grønne blade på træerne og for min del på det hele gerne springe ud inden alt for længe. Bare det at vi er gået over til sommertid gør jo en kæmpe forskel.

Marts har været lidt af en stille måned og sådan lidt introvert. Måske er det i virkeligheden lidt af stilhed for stormen på den gode måde. Jeg har takket nej til nogle opgaver der ikke før mig hen hvor jeg vil og plantet frø til nye samarbejde som jeg håber skal vokse sig stærke over tid. Jeg er blevet husket på at jeg skal lytte til min mavefornemmelse og at jeg ikke skal pushe på for meget uden ha tillid til at det der skal ske kommer til at ske. 

Privat har vi endelig booket ferie til Mallorca i juni og guderne skal vide at jeg glæder mig. Jeg har ikke været god til at holde helt fri hverken i jul, vinterferien el. i påske. Der har hele tiden været ting min hjerne skulle forhold sig til, hvilket gjort at jeg ikke kommet helt ned i gear. Den kommende måned vil jeg passe ekstra godt på mig selv hele vejen rundt og sørge for balance i aktivitet og hvile. 

Jeg tænker det var det hele for nu. Nu skal jeg rydde op i køkkenet og sørge for at komme ud og få lidt D-vitatmin. Ønsker dig en skøn sidste dag på påskeferien!

Vi snakkes!!

Caroline 

 

SE OGSÅ:

En lille påskehilsen og lidt om 'Radiohuspendeln's nye placering i vores hjem.

IMG_6191.JPG

Hej!

Vil bare kigge ind og sige hej her midt i påskeferien. Håber I nyder fridagene og får slappet godt af. Her hjemme har den stået på 9-års fødselsdag for vores lille Viola og så har min kære mor være på besøg fra Sverige. Fine dejlige mamma som ordner og fikser så fint her hjemme, taknemmelig for at ha hende i mit/vores liv. Idag har vi ikke lavet meget mere end at flade ud og spise. Jeg har fået mig en times gåtur rundt mine elskede søer med en virkelig interessant podcast i mine ører, men ellers er der ikke sket det store.

Eller jo, en god ting der er sket er at Christian flyttet vores Radiohuspendel fra stuen ind til køkkenet, så den nu hænger fint over spisebordet. Jeg ELSKER den lampe, formen er så enkel og tidløs. Første gangen jeg fik op øjnene for den var faktisk på Stilleben kvindernes kontor den gang de hade butikken nede i strædet. Jeg skulle låne ngt til Bolig Magasinet og fik komme op på deres kontor hvor de hade en gammel Radiohuspendel hængende. Jeg kan huske at jeg tænkte at en dag skal jeg ha en sådan fin pendel hjemme hos mig. Nu hænger den her og lyser op vores køkken på smukkeste måde:-). At vi bor ved siden af Radiohuset, som er en af min yndlingsbygninger i København, gør jo at det hele passer endnu bedre sammen.

Well, well, nu skal jeg lave en nem og hurtig aftensmad til os og så skal jeg lande i sofaen med de andre to hvor vi aftalt at vi skal kigge på Solsidan som for jer danske er lidt en svensk version af Klovn.

Ønsker jer alle en skøn aften,

Kh Caroline

 

 

DEKADENT OG KREATIVT hjem PÅ 75 KVM - ENDNU EN BOLIGreportage FRA MIT TEAM

bom_180215-12-O40LYYjx5pUmTDKIIVXlfg.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

I morges fandt jeg et nyhedsbrev fra Bolig Magasinet  i min inbox hvor jeg opdagede at en af vores boligreportager nu er kommet på boligmagasinet.dk . Hjemmet som ligger på Nørrebro har været igennem den helt store makeover af de to arbejdsomme ejere Maria Louise og Kristian og resultatet er et spændende hjem hvor der bliver flirtet med det mørke og industrielle på en kreativ og anderledes måde. Se hele sagen HER!

Har du et smukt og personligt hjem hvor der er tænkt anderledes og kunne tænke dig at få lavet en boligreportage af os så maile mig på:

cf@carolineflindt.com

bom_180215-01-a4zn2DLGXRxEpk5KVbAKCQ.jpg
unnamed-1.jpg

Mine 'vasefavoritter' i Bolig Magasinet

 
IMG_5810.jpg

Jeg elsker at sætte smukke ting sammen både i virkeligheden og i min computer, så det er med stor glæde jeg laver shoppingsider som den her til forskellige magasiner. I den her måned har jeg som I kan se udvalgt nogle fine og tidløse vaser til Bolig Magasinet. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lave flere af den slags her inde på bloggen som den her eller den her, men tiden rækker ikke til lige nu. Jeg har ikke opgivet det men der er bare så mgt der skal på plads når man er ved at starte firma op. Bla. har jeg et rigtigt spændende samarbejde på vej som jeg tror rigtigt meget på. Skal nok fortælle jer alt om dette lidt længere frem. Nå nu skal jeg ha det sidste med mit momsregnskab på plads. Ønsker jer alle en skøn dag i dette smukke med utroligt kolde vejr.

Kh

Caroline

Weekly Delights #8

B6E5D9CC-67E4-4244-AF3A-D4156C8C3192.jpg

Hej!

I mit job som interiørstylist ser jeg så utroligt mange herlige billeder på insta, blogs, pinterest mm så jeg tænkte det kunne være sjovt at hver uge samle 9 favoritter og dele dem med jer her inde.

Sagt og gjort, her kommer 9 favoritter fra uge 8:

 

1. Yvonne Koné kan det der med farver og hendes visuelle univers er en evig kilde til inspiration.

2. Så helig forårsstemning i dette billede fra Lyngby Porcelæn.

3. Warm Nordic er et nyt danskt design brand hvis billeder er stylede af Spatial Code, som også står bagved indretningen hos hypede Nomad Workspace.

4. Hvis du elsker farver og vil ha inspiration til hvor du skal opleve i Malmö så skal du følge Lina.

5. Helle Thygesen’s billeder skuffer aldrig.

6. Ah, en dag skal jeg ha et badeværelse med fliser fra File under Pop.

7. Altid herligt at kigge ind hos Louise hos Mor til Mernee.

8. Lige nu kan du nyde billeder af Trine Hjorts hjem i seneste nummeret af ALT, sagen er stylet af dygtige Caro Wolff.

9. Er vild med stilen i dette billede fra Stilleben.

 

SE OGSÅ: